Boot Camp

7. BOOT CAMP MURTER: spomladanski termini 2019

Letos štarta že 7. sezona Boot campov na Murterju, termini so trije:

 1. termin: 16.5.-19.5.2019 (z nami gre ekipa Migaj Rit)
 2. termin: 23.5.-26.5.2019 (z nami gre ekipa iz Rogaške Slatine)
 3. termin: 30.5.-2.6.2019 (z nami gre ekipa iz Celja)

Vsi termini imajo še prosta mesta, tako da se lahko odločate glede na vaš prosti čas, osnovna cena je 150 eur.

——————————————————————————————————————————————————————————————————–

6. BOOT CAMP MURTER: jesenski termin: 27.9.-30.9.2018

Ker ste večina že stari poznavalci boot campov, veste, da je prihod v četrtek zvečer, ko se zberemo na večerji in predstavitvi programa, urnik je že utečen – od jutra do večera.

Vendar ne pozabite s seboj vzeti SKIRO!

Prijave sprejemam do 10.9.2018.

Potrebščine: manjši nahrbtnik, pohodne palice, SKIRO!!, dobro uhojeni planinski čevlji ali vsaj treking čevlji, bidon, superge in dovolj rezervnih oblačil ter seveda kopalke, posteljnina in brisače.

Več informacij si lahko preberete na spodnji povezavi:
https://drive.google.com/open?id=17waCeoS5l8j-O4Y6lxdT9CB7_buAFz2L

Se vidimo na Murterju, Tatjana

——————————————————————————————————————————————————————————————————–

Mnenje študentke velnes programa VSGT Maribor Lejle Kesarovič o udeležbi na 6. Boot camp-u na Murterju

“Mislim, da smo se imeli super. Tako dobre skupine, kot je bila ta še nisem spoznala. Kljub razlikah v letih smo se med seboj zelo povezali in postali prijatelji. Moj program Bootcampa se zelo razlikuje kot dejanska izvedba, ki sem jo doživela. Ker še nikoli nisem bila na športnem izobraževanju, kot je bilo to, o tem nisem vedela ničesar. Vse skupaj sem si predstavljala kot napor, vojaški režim in težke treninge. Dejanski program pa je bil popolnoma drugačen in veliko boljši. Če bi lahko kaj spremenila, nebi spreminjala popolnoma nič. Bila je super izkušnja, veliko sem se naučila, se poučila o določenih stvareh in veliko pridobila na medčloveških odnosih s strankami. Mislim, da sem jim bila tudi jaz všeč, tako kot oni meni. Bilo je veliko smeha, zabave in pa tudi malo neusmiljenja s strani mentorice, ki nas je na treningih zelo dobro trenirala. Ta izkušnja je bila ena najboljših v vseh letih izobraževanja. Veliko mi pomeni tudi dober odnos z mentorico, ki sva ga zgradili v tako kratkem času. Zelo všeč mi je bila tudi hrana in pa naše prevozno sredstvo – skiro. Tako pozitivno izkušnjo bi ponovila še večkrat, če bo le to mogoče v prihodnosti.
Dejanski stroški se niso preveč razlikovali od mojih izračunanih.
Pozitivna stvar izleta: SUP & KANU”

——————————————————————————————————————————————————————————————————–

6. sezona boot camp-ov na Murterju

TERMIN: 17.5.-20.5.2018 in 24.5.-27.5.2018

V spomladanskem terminu bo ob zanimivih športnih aktivnostih vsebina povezana s skirojem. Vas zanima kaj bomo počeli, pridružite se nam v zgornjih terminih.

——————————————————————————————————————————————————————————————————–

JESENSKI BOOT CAMP MURTER

Od četrtka do nedelje tudi jeseni že peto sezono aktivno preživimo na Murterju.

TERMIN: 21.9.-24.9.2017

Boot camp oblika vadbe, je v osnovi vojaški način treniranja, ki ima nekaj pravil, ki jih spoznate ob prihodu, najpomembnejše, ki vam ga razkrijem je: NE MISLI!, kar pomeni prepustite se moji animaciji in vodenju, pozabite na skrbi, ki jih imate doma v službi in napolnite baterije ob prekrasnih razgledih, ki jih ponuja otok.
NOVOST jesenskega campa je kolesarska tura po otoku.

 

 

——————————————————————————————————————————————————————————————————–

KOLESARSKI BOOT CAMP – ZGORNJESAVINJSKA DOLINA

Preživite z nami aktiven podaljšan vikend na kolesu!

TERMIN: 9.-10.2017
PROGRAM:

 • SOBOTA: ŠOLA VARNEGA KOLESARJENJA, PRAVILNEGA SPUSTA, MTB KOLESARJENJE, TURA S POSTANKOM NA PIKNIK PLACU GRIL
  Zberemo se na spodnji postaji gondole v Žekovcu pod Goltemi ob 10.00. parkirni prostor je urejen.
 • NEDELJA: KOLESARSKA TURA S POSTANKOM NA TURISTIČNI KMETIJI VISOČNIK
  Domov se odpravimo po 16.00.

Tatjana-kolo

Nastanjeni smo v aparmajih Kristina v Žekovcu nad Mozirjem. Zajtrk in večerjo si pripravimo sami, kosilo pa jemo na turističnih kmetijah.
Kolesarski del boot campa vodi Bojan Napotnik, inštruktor MTB kolesarjenja in direktor White Rabbit Ski school – Golte SLO in White Rabbit Outdoor – sport shop/outdoor sport www.belizajec.si.

Cena je 85€ na osebo
Vključuje:

 • vodenjekolesarskih tur 2 dni
 • karta za gondolo 2x
 • malica na kmetiji  2 x
 • nočitev v app Kristina  1 x

Prijave: Tatjana 031 682 449 ali info@tatjana-sport.com

 

——————————————————————————————————————————————————————————————————–

BOOT CAMP MURTER

Lepo vreme, zabava, odlične aktivnosti, super družba in ena izkušnja več v mojem življenju.

Preživeli smo peto obletnico boot campa, kjer je bilo po mojem mnenju super duper noro fajn! Ni bilo preveč naporno, saj smo se tudi malo razvajali ob presenečenjih, ki so bila letos pripravljena za nas.
Uživali smo ob dobri morski hrani, ogledu muzeja v Betini, jadranju, sladkanju s torto, ”olimpijskih igrah” in še bi lahko naštevala.
Zbor je bil vsako jutro ob 6:30. Kdor je zamudil, je za kazen naredil pet sklec. Po jutranjem teku smo si privoščili odličen zajtrk.
Po zajtrku in kosilu smo se prepustili raznim aktivnostim kot so: pohodi, vožnja s supi, igranje odbojke, trening po postajah na prostem v kampu in kopanje v morju.
Po večerji pa nas je čakal še regeneracijski trening, katerega smo najverjetneje vsi komaj čakali. Za zaključek tega štiridnevnega potovanja, pa je vsak dobil za spomin še ”olimpijsko medaljo”, saj najboljši letimo visoko!

 

——————————————————————————————————————————————————————————————————–

5. JUBILEJNI BOOT CAMP MURTER

Večina vas že ve, kaj vse se dogaja v teh štirih dneh, veliko treninga, druženja, zabave, pohodov, plavanja, skratka športno aktivno.
Vendar bo letos še posebno zanimiv, kajti to bo že 5. sezona in nekateri ste z mano že od samega začetka in kaj še lahko naredimo drugače?
Pridite in preizkusite!

Termini:
18.5.-21.5.2017
25.5.-28.5.2017

Za vse, ki vas zanimajo podrobnosti, me kontaktirajte in se pogovorimo.

 

——————————————————————————————————————————————————————————————————–

JESENSKI BOOT CAMP MURTER 2016

Čeprav nas je bilo tokrat malo in nam je malce nagajalo hladno vreme, smo uspešno izpeljali že četrto sezono boot campov na Murterju. Bolj kot mislim, da ga že dobro poznamo in da bo dolgčas prečesavati otok, me na koncu presenetite.

Zelo sem vesela vsakega »hvala« in »se vidimo naslednjič«, nekateri ste postali pravi zbiratelji majic in si res zaslužite poseben tretma. Ha-ha, kar pa ne pomeni, da vas bom naslednjič crtala in boste imeli kaj sklec v dobrem…

Kljub temu, da se je morje že ohladilo in ni bilo najbolj primerno za kopanje, smo preživeli tri delovne, pohodniške, zabavne dni, videli nekaj novih poti, nabrali zelišča za čajčke ter se prijetno družili.

Hvala vam za to, Tatjana

AKTIVNOSTI:

BOOT CAMP pomeni vojaško obliko treniranja, vendar v malce bolj omiljeni obliki, vse aktivnosti bomo izvajali zunaj ne glede na vreme, ki bo seveda lepo.
Pravila boste spoznali prvi večer.
Vsako jutro je vstajanje ob 6.00 in spat gremo “uradno “ ob 22.00, vmes gremo na petkov dolgi pohod po uvalah, v soboto imamo športne aktivnosti ( sup, kajak, odbojka v vodi, badminton)ter v nedeljo še en pohod po vidikovcih, v popoldanskem času je intervalni timski boot camp trening.
Dodatno imamo še dva treninga: jutranji footing, yoga trening in večerni regeneracijski trening.

boot_camp_murter_2016

 

Lep pozdrav, Tatjana

——————————————————————————————————————————————————————————————————–

 

POMLADANSKI BOOT CAMP MURTER 2016

AKTIVNOSTI:

 • jutranji footing in raztezanje
 • dopoldanski orientacijski treking uvalah otoka + supanje in morski kajak
 • popoldanski boot camp trening
 • večerni regeneracijski trening

boot-camp

Cena (150 eur) vključuje: 3x nočitev, 3x kosilo, najem morskega kajaka, najem supa, kotizacijo vodenja boot campa.

Namen udeležbe na trodnevnem boot campu je zamenjati okolje, se sprostiti v družbi najboljših, si ogledati lepote otoka, oddelati kvalitetne treninge, se naučiti dobre regeneracije in napolniti baterije za nadaljne izzive v delu in življenju.

Najboljši letimo visoko!

Tatjana

——————————————————————————————————————————————————————————————————–

 

VTISI – JESENSKI BOOT CAMP MURTER 2015

»Najboljši letimo visoko!«

Slogan, ki sem ga postavila že pred toliko leti, me vedno opominja, da je potrebno vedno poskrbeti za presenečenja in novosti na treningih ter boot campih. Zato tudi sama sebe vedno znova postavljam pred izzive in vi mi vedno znova sledite.

Letošnji boot camp je bil tako poln adrenalina, pisan po vseh naših pravilih, malo bolj je bilo potrebno potrpeti na prvodnevnem pohodu po Kornatih, porabiti je bilo treba kar nekaj energije in se prebiti skozi »krš« kot rečejo Dalmatinci. Nekateri ste na lastni koži spoznali, kako je če zmanjka energije, vode, zatajijo lokalni vodiči… Vendar nas mora to tudi nekaj naučiti, bodi vedno pripravljen, treniraj, upoštevaj navodila… Toda to je tudi bistvo boot campa! Do cilja je potrebno priti, pa čeprav bos =) .

To je to. Vojaški režim treniranja, zato je bilo pa naslednja dva dneva lažje. Prilika spoznati supanje in morski kajak v ne ravno idealnih pogojih, se pravi v vetru, vas je po nasmehih sodeč navdušila za nove športne aktivnosti na morju ali jezeru.

Novo doživetje je bil tudi trening, kjer smo izkoristili sakralni objekt, izkoristili smo ograjo, stopnice, kamnito klop, kamne ter naredili obhodni trening ter ga začinili s 5 kilomerskih ogrevanjem. Vsega skupaj smo ta dan prehodili preko 18 kilometrov.

Ker so bile noge pri nekaterih bolj pri drugih sicer nekoliko manj utrujene, je bilo hladno morje pravi regeneracijski dodatek. Namakali smo noge kot pravi nogometaši. Zvečer je bilo sicer težko zbrati energijo za miofascialno masažo z valjčki in raztezne vaje, vendar je to dvoje pomemben del regeneracijskega treninga, kar se je pokazalo zjutraj, ko smo za »footing« pretekli 4 kilometre. Za dobro jutro in dober dan smo naredili še določene elemente joge in začeli dan z dobrim zajtrkom. Za kosilo je bila prava domača dalmatinska hrana, da ni obležala v želodcu, zato pa so bile večerje pravi kulinarični izzivi.

Gibanje, prehrana, trening, zabava, trpljenje, smeh, nove športne aktivnosti, vse to je bil del letošnjega boot campa. Ko se sedaj vtisi strnejo, bo ostalo tudi to, da pravilo: »ne misli!« pomeni fokusiraj se na dano situacijo in se sprosti ter tako napolni baterije za nove izzive doma.

Se vidimo na treningu! Tatjana

boot_camp

 

——————————————————————————————————————————————————————————————————–

 

KOLESARSKI BOOT CAMP ZGORNJESAVINJA DOLINA

TATJANA-SPORT V SODELOVANJU Z BELI ZAJEC OUTDOOR

Od 18.9.-20.9.2015 smo izvedli Boot camp z glavno aktivnostjo gorskim kolesarjenjem. Inštruktor gorskega kolesarjenja Bojan Napotnik nas je zapeljal na Golte, kjer smo najprej izvedeli kar nekaj novih informacij o varnem spustu v dolino…single trail, rolling stones, blato, luže, gozdne vlake, makedam, asfalt…vse to so tereni po katerih smo vozili. Na prvem mestu je varnost in vsi smo prišli v dolino brez poškodb in navdušeni, ker smo vmes zapeljali čez znamenito lužo polno blata.

Ne samo da je bil prvi dan adrenalinski, bil je tudi gurmanski, na Piknik prostoru Gril brez savinjskega želodca, sveže spečenega kruha, domače paštete, skute ne gre, vse to nam je pripravila in postregla gospodarica sama.
http://www.kmetijagril.si/

Kolesarjenje med vasicami in zaselki med Ljubnim in Mozirjem je res nekaj posebnega, kmetije, kjer diši po hlevu, senu, vse je lepo urejeno, čisto, na eni strani Savinja in na drugi hribi.
Drugi dan je bil preizkus psihične pripravljenosti in moči na kolesu. V eni uri smo naredili vzpon iz Robanovega kota do kmetije Knez, 6 kilometrov ovinkov in 600 višinskih metrov. Kratka relacija, ki ti ne pusti zadihati, še posebej ker voziš po makedamu, zato pa toliko bolj uživaš v spustu. Turistična kmetija Govc je zelo znana po

svoji dobri kuhinji in dolina sama nudi prekrasen pogled proti Ojstrici. Po intenzivnem vzponu paše hladna voda v potoku za prekrvavitev nog in kratek sprehod ob strugi ter po gozdu, če bi se našel kakšen goban.
Nastanjeni smo bili v apartmajih Kristina Beli Zajec v Žekovcu tik pod gondolo Golte. Družinsko podjetje nudi vse od apartmajev do športnih animacij poleti in pozimi, opremo pa lahko nabavite kar v njihovi trgovini v Nazarju. http://www.belizajec.si

Ker imajo veliko letno teraso s kuhinjo, smo lahko celotna skupina skupaj pripravljali zajtrk in večerjo. Sveže postrvi in domača zelenjava je odličen, lahek obrok . Priporočam, da ribe nabavite v ribogojnici Povh v Ljubnem.
http://www.apartmaji-povh.si/?q=node/3

Dobra jutranja priprava (TRX, trigger point valjčki) na igrišču pri gondoli nam je dala dnevni zagon in zadnji dan smo prekolesarili še solčavsko panoramosko pot z Matkovim kotom, vsega skupaj smo prevozili cca 60 kilometrov. Na vsakem ovinku se odpirajo prekrasni pogledi in bolj kot je šel čas proti popoldnevu lepše vreme je bilo tako da smo na koncu kolesarili v čudoviti jesenski nedelji.
Da se ne bi ustavili v planinskem domu Majerhold pod Pavličevim sedlom, sploh ne gre, jedi na žlico, kislo mleko, žlinkrofi in na koncu sirovi štruklji z gozdnimi sadeži, so zasluženo najboljši.
http://www.majerhold.si/

Namen kolesarskega boot campa je predstaviti sodobni športni turizem, ki ga lahko poimenujemo tudi 3-A turizem, skozi katerega je zaokrožena inovativna ponudba, ki je namenjena individualistom, mladim in vsem, ki želijo a-ktivne, a-traktivne in a-drenalinske počitnice.

Zakaj se udeležiti kolesarskega boot campa Zgornjesavinjaska dolina?
Ker se ves dan nekaj dogaja, ker vam ni potrebno misliti in pridete v ponedeljek v službo nabiti z energijo. Ker ne rabite skrbeti, če ste začetnik, ture se prilagajajo skupini.

Se vidimo spomladi, ko bo narava ponujala drugačno barvo.

Tatjana

IMG_2398

IMG_2483

IMG_2484

IMG_2374

IMG_2482

KOLESARSKI BOOT CAMP ZGORNJESAVINJSKA DOLINA

Preživite z nami aktiven podaljšan vikend na kolesu!

TERMIN: 18.9.-20.9.2105

PROGRAM:

 • 1. dan: ŠOLA VARNEGA KOLESARJENJA, PRAVILNEGA SPUSTA, MTB KOLESARJENJE
 • 2.dan: KOLESARSKI VZPON V ROBANOV KOT
 • 3.dan: KOLESARJENJE PO SOLČAVSKI PANORAMSKI POTI

 

Nastanjeni smo v aparmajih Kristina v Žekovcu nad Mozirjem. Zajrtk in večerjo si pripravimo sami, kosilo pa jemo na turističnih kmetijah.
Kolesarski del boot campa vodi Bojan Napotnik, inštruktor MTB kolesarjenja in direktor White Rabbit Ski school – Golte SLO in White Rabbit Outdoor – sport shop/outdoor sport www.belizajec.si.

Cena: 120 EUR zajema: organizacija in vodenje kolesarskega dela, prevozi na lokacije, nočitev, jutranja priprava na kolesarjenje, večrna sprostitev

Prijave:

Tatjana 031 682 449 ali info@tatjana-sport.com
Rezervacija prijave:
s plačilom avansa 90 EUR eur na :
TRR: SI56 022810260231770, kolesarski boot camp + ime in priimek

S plačilom avansa do 14.9 2015 si zagotovite prosto mesto. Denarja ne vračamo, temveč lahko v primeru odpovedi poiščete drugega kandidata ali se seveda udeležite kampa v drugem terminu.

kolo_boot_camp


POLETNI BOOT CAMP – AVGUST – BOČ
13.8.-16.8.2015
TRENING NA VIŠINI, KJER VAM VROČINA NE PRIDE DO ŽIVEGA!

 

Podaljšan vikend v vsakem vremenu!
DATUM: 13.8.-16.8.2015
Cena: 160 EUR

Posamezni trening 8 eur in posamezni obrok 8 eur.
V četrtek popoldne prihod in popoldanski trening in večerja ter v nedeljo zakjuček s kosilom in popoldanskim treningom, odhod domov v večernih urah.
Od sedaj boste tocno vedeli kaj je najpomembneje za vas pri prehrani in kako ter zakaj tako vaditi.
4x dnevno trening: zjutraj »footing« in joga, dopoldanski pohod in popoldanski metabolični trening, zvečer sproščanje in raztezanje.

Po obrokih je vedno čas za počitek in pripravo na naslednjo aktivnost.
Prehrano vam pripraviva s kuharjem Bojanom, jaz sestavim jedilnik, on pa vse skupaj realiziraJ.
Seveda ne bo manjkalo tudi sprostitve in zabave v večernih urah, potem pa hitro spatJ.
Lahko pa se odločite, da se pridružite samo na posameznih treningih ali pa z nami preživite dan in prespite doma…

Kakorkoli… se vidimo!

IMG_1430

IMG_1470

 

BOOT CAMP NA BOČU V JUNIJU
V juniju bomo naredili zaključek sezone na BOČu, v načrtu sta dve soboti, 13.6. In 20 .6., da si lažje organizirate čas. Udeležite se lahko ene izmed sobot ali seveda obeh.
Lansko leto smo to naredili prvič in mislim, da je vredno ponovitve.

Družimo se cel dan od 9.00-17.00. Boot camp vključuje pohod, kosilo in popoldanski trening z gumami, vmes je seveda tudi čas, da poklepetamo.
S tem boste preizkusili, koliko ste letos natrenirali. Upam na čimvečjo udeležbo.:)

Tatjana_18_5_2015

Preživite z nami aktiven podaljšan vikend v vsakem vremenu!
SPOMLADANSKI BOOTCAMP MURTER
1. Kratki termin: 21.5.-24.5. (tri nočitve)
2. kratki termin: 28.5.-31.5. (tri nočitve)
3. dolgi termin: 21.5.-27.5. (6 nočitev)
4. dolgi termin: 25.5.-31.5. (6 nočitev)
5. kratki termin: 4.6.-7.6. (tri nočitve)

Boot_CAMP_T

 

NOVOSTI:

 • podaljšani termini za kolesarjenje, ki bo naša dodatna aktivnost v ponedeljek, torek in sredo v dopoldanskem času, en dan gremo na celodnevni izlet in en dan bomo malce bolj počivali, da se pripravimo na bootcamp treninge:)
 • dopoldanski pohod 1x zamenjamo z morskimi kajaki, ki bodo z vodičem, na voljo so dvosedi, predviden dan je petek, da lahko korigiramo na vreme
 • seveda bodo novi tudi popoldanski bootcamp treningi,
 • raziskovali bomo tudi čisto nove pohodne poti.

Boot_CAMP_T2

 

TRENING V NARAVI Z UPOŠTEVANJEM ZDRAVE PREHRANE
Preživite z nami aktiven podaljšan vikend v vsakem vremenu!
Od sedaj boste tocno vedeli kaj je najpomembneje za vas pri prehrani in kako ter zakaj tako vaditi.
Dan je sestavljen iz štirih treningov: zjutraj »footing« in joga, dopoldanski treking in popoldanski metabolični trening, zvečer sproščanje in raztezanje. Po obrokih je vedno čas za počitek in pripravo na naslednjo aktivnost. Prehrana bo sestavljena po kliničnih študijah, močan zajtrk kombinirana živila, po treningu regeneracijski napitek – po želji, kosilo – ogljikovi hidrati in zelenjava, večerja – beljakovine in zelenjava.

Seveda ne bo manjkalo tudi sprostitve in zabave v večernih urah, potem pa hitro spatJ.
Lahko pa se odločite, da se pridružite samo na posameznih treningih ali pa z nami preživite dan in prespite doma…
Kakorkoli…

Vabljeni!

3

TERMINI BOOT CAMPOV V SEZONI 2014/2015:
SPOMLADANSKI BOOTCAMP MURTER v maju: 1. termin: 21.5.-24.5.2015 in 2. termin: 27.5.-31.5.2015
JUNIJSKI BOOTCAMP BOČ: enodnevni bootcamp ob zaključki vadbene sezone: sobota, 6.6.2015 in 13.6.2015
POLETNI BOOTCAMP BOČ: trening z gumami od 13.8.-16.8.2015
JESENSKI BOOTCAMP MURTER: 1. termin: 1.10.-4.10.2015 in 2. termin: 8.10.-11.10.2015

BootCamp_Tatjana

BOOT CAMP TATJANA-SPORT
MURTER, 2.-5.10.2014

4-dnevni bootcamp oziroma »trening v naravi« smo pripravili že tretjič.

Jesensko vreme na morju nam je dalo idealne pogoje za pohode s kopanjem v morju. Naša mala, vendar utrjena skupinica je prehodila 37 km v treh dneh, od tega v drugem dnevu 16 km. To je bil samo eden od štirih treningov v dnevu, zjutraj smo zgodaj vstali in med »footingom« pričakali sonce, naredili raztezne vaje s TRX-om ter sprostili mišice s Trigger point valjčki.

Med pohodom smo nabirali razne diščeče rožice, materino dušico, žajbelj…nato nas je čakalo ribje kosilo v gostilnici DVA VOLTA v Betini, po popoldanskem počitku pa še boot camp trening, kjer smo uro in pol trdo trenirali, tekali, vlekli, potiskali, skakali…anakonda, medved, vojaška vaja, sklece, hokej, vse to so vaje, od katerih je tekel švic…

Do večera sm bili že kar utrujeni, vendar nasmejani, kajti eno izmed pravil bootcampa je: »Nasmej se, ko trpiš!« Večerni relaksacijski trening je še kako prav prišel, malce smo še poklepetali na terasi ob pogledu na morje in hitro odšli spat.

Najboljši letimo visoko!

Ko se znova vidimo, bodite pripravljeni na nove izzive in vmes pridno trenirajte ali z mano ali z vašimi trenerji kje drugje!!!
BootCamp_Tatjana_II

MURTER_17_06

MNENJA STRANK

Katja Soršak

Tatjana, zdravo!

Z organizacijo vikenda na Boču si ponovno dokazala, da si na svojem področju med najboljšimi.
Izbrala si super lokacijo. Boč je ravno prav odmaknjen in hkrati nam vsem blizu. V opis in hvaljenje treningov se ne bi posebej spuščala. Vsi, ki so kadarkoli trenirali pri tebi vedo, da so treningi premišljeno zasnovani in nikoli dolgočasni. S svojo profesionalnostjo, energijo in motivacijo nas pripraviš do tega, da damo res vse od sebe. Čeprav je včasih na začetku videti neizvedljivo. Vsi ostali pa.. Lahko jim je žal!
Dejansko je bil celoten športni vikend all inclusive plus: treningi, izobraževanje, hrana, super družba. Med treningi je ostalo dovolj časa za počitek in pogovore. Vsak si iz tega vzame to, kar želi in potrebuje. Vsekakor pa s svojim znanjem, nam rekreativcem, nudiš več kot osnovo za zdrav, športen in aktiven vsakdan.
Vikend na Boču je bil sprostitev za duha in trening za telo! Definitivno sem zraven, ko zadeva doživi ponovitev!

Tatjana, hvala za vse in ne popuščaj nam! :)

KATJA

internet_slika_boc

 

INTERNET (2)

 

internet_3

 

internet

 

UA-47338026-1