Individualni treningi

INDIVIDUALNI TRENINGI

INDIVIDUALNI REHABILITACIJSKI IN PREVENTIVNI TRENINGI
• Individualni treningi so namenjeni posameznikom z bolečinami ali potrebami rehabilitacije ter tistim, ki želijo vaditi samostojno kot prevetiva proti poškodbam.
• Posnemanje gibanja iz vsakodnevnega življenja in športa je tisto kar moramo trenirati, da ne pride do kroničnih bolečin, poškodb in bolezni v našem telesu, poskrbeti moramo, da se naše telo giblje povezano od gležnjev do vratu, fleksibilne in hkrati čvrste mišice vam bodo dale več energije, stabilni sklepi in vezi poskrbijo za preventivo proti padcem ter na koncu, če se redno gibljemo in pravilno prehranjujemo, nam telo to vrne z lepo oblikovano postavo.

individualni_treningi

Prostor: dvorana Zlatorog Celje, press center 2. nadstropje
Termini: torek in četrtek
Ura: po dogovoru
Cena: 1-4 osebe 40 eur/trening

MNENJA STRANK

Urban Rotnik, gorski kolesar
14506718045_5b3e71dacd_oLetos pred sezono sem poiskal pomoč pri Tatjani, potem ko se nisem mogel znebiti stalnih težav in zategovanj po hrbtu in nogah.
Kljub »kilaži« s katero sem treniral, mi je Tatjana takoj pokazala, da imam nekaj zelo šibkih točk in napak, ki mi rušijo mišično ravnovesje.
Nato mi je morala »resetirati« celoten sistem in me iz treninga v trening začela sestavljati nazaj skupaj. Potem ko si postaviš napačno mišično zgradbo, je to kar dolgotrajen proces.

Ker tekmujem v disciplini štiri kros (gorsko kolesarstvo), mi je trening prilagodila tako, da sem delal čim več na tem, kar potrebujem pri mojem športu.
Boljši občutek na kolesu se je poznal zelo kmalu.
Nedvomno mi je njena pomoč ogromno pomagala. Kljub zmedenemu občutku v začetku sezone sem dosegel dva najboljša rezultata v svetovnem pokalu (4xProTour) do sedaj. 7. In 12. Mesto.

Sedaj že delava skupaj za naslednjo sezono, treningi so raznoliki, zanimivi in prilagojeni temu kar rabim.

Nekaj malega lahko vidite tukaj:
https://www.youtube.com/watch?v=SXkezwM-LA0

Najlepša hvala za vso pomoč!
Urban Rotnik

Denis Šketako, triatlonec

Denis_Sketako

S Tatjano raztezava in krepiva mišice. S tem postajam bolj fleksibilen in se preventivno izognem poškodbam, ki nastanejo ravno zaradi velikih naporov.

Pri njej lahko opravite tudi individualne treninge, ki so namenjeni posameznikom z bolečinami ali potrebami rehabilitacije ter tistim, ki želijo vaditi samostojno kot preventiva proti poškodbam.

Povezava: http://www.denissketako.com/si/partnerji/

 

 

Marija Košir, pediker, maser

photo

Svoj poklic(pediker,maser) opravljam intenzivno že dobrih 20 let.

Kljub temu da pri delu pazim na držo in da poskušam uporabljati gibanje celega telesa, so se začele težave. Zvečer po končanem delu sem čutila utrujenost, otrdelost zgornjega dela hrbta. Ko pa sem se začela še zbujati utrujena, sem vedela, da moram narediti nekaj več.

Leto in pol nazaj sem začela obiskovati Tatjanine vadbe-najprej skupinske. Zaradi časovne stiske sem kmalu prešla na bolj ali manj individualne.

Pod taktirko Tatjaninih treningov opažam,da dnevne telesne napore premagujem veliko lažje kot prej. Kljub naporom pri njenih vadbah se telo hitreje regenerira in zmore več.

TELO JE NAREJENO ZATO, DA SE GIBLJE!

S Tatjano gre lažje…:)

mona_lisa_logo

 

POVEZAVA: http://www.kozmeticnestoritve.si/

UA-47338026-1