POVEZAVE

topatlet_si

TopAtlet.si je specializirana trgovina s športno prehrano in opremo.
Ker se zavedamo, da je zdravje na prvem mestu smo pri športni prehrani skrbno izbrali zanesljive proizvajalce.
Športna prehrana High5 je proizvedena v Veliki Britaniji v skladu z evropskimi standardi.
Naši športni dodatki vsebujejo kvalitetne in zdravju prijazne sestavine.

www.topatlet.si

 

sportnaoprema-logoSKLZ-logo

V Žalcu je odprta trgovina s športno opremo, kjer lahko kupite rekvizite ali pripomočke za vadbo in treninge različnih proizvajalcev. Na njihovi internetni strani si lahko preberete o trenerjih in športnikih, ki te rekvizite dnevno uporabljajo. Ena izmed njih sem tudi jaz, članek o meni si lahko preberete tukaj:
https://sportnaoprema.si/intervju-s-kondicijsko-trenerko-tatjano-klakocar-rekvizit-je-sredstvo-do-koncnega-cilja-in-ne-more-biti-sam-sebi-namen-kljuc-do-uspeha-je-souporaba-vecih-rekvizitov/
Podjetje je tudi ekskluzivni zastopnik za vrhunsko ameriško opremo SKLZ, ki je zasnovana pod okriljem vrhunskih trenerjev in omogoča specialne treninge agilnosti, moči, hitrosti in ravnotežja.

Kontakt:
CODA, Žan Skok s.p.
Mestni trg 4, 3310 Žalec
+ 386 41 676 094
info@sportnaoprema.si

 

GRADIVO logo

Dejavnost: dajanje avtomobilov v najem, svetovanje in inženiring.

Gradivo d.o.o.
Šarhova ul. 28, Gaj, SI-2331 Pragersko
T: 02 80 37 200

 

podoba

PODOBA je podjetje, ki se ukvarja s tiskanjem, oblikovanjem in pripravo na tisk ter vsemu kar sodi zraven. Sedež imajo v Rogaški Slatini. Podjetje skrbi za promocijo zdravja na delovnem mestu in se udeležuje skupinskih kinezioloških treningov v Medical centru Rogaška Slatina.

Obiščite njihovo spletno stran www.podoba.com in ugotovili boste, da uspešno opravljajo svoj posel, tudi zahvaljujoč dobri kondicijski pripravljenosti zaposlenih.

 

Solis TUrizem

 

 

Na tej povezavi: http://www.solis-turizem.si/ najdete veliko zanimivih ponudb za potovanja, počitnice, morje, smučanje, no, za kaj več morate poklikati njihovo stran. Tatjana-sport tudi sodeluje z njimi in v bodoče lahko pričakujete še več zanimivih boot campov.

 

logo_page

 

Odkrijte znanost pomlajevanja kože s kozmetiko PRIORI. Ustvarili so analogijo športa, da bi bolje razumeli, katera linija izdelkov je najboljša za posameznika: joga za kožo, joga za kožo – učinkovita v boju proti staranju, osnovno zdravje kože ter triatlon za kožo.

Da zadevo preizkusite, vas vabijo na brezplačno predstavitev nege obraza.

Kontakt: ANESTIK, Anka Lunežnik | +386 31 232 647

podoba

Optika Oman iz Slovenske Bistrice v svojih sodobnih prostorih na Ljubljanski cesti 80 nudi poleg okulističnih pregledov in dioptrijskih očal s kvalitetnimi stekli, še kvalitetna sončna očala, ki so pri športnih aktivnostih na prostem in v naravi še kako pomemben dodatek k opremi tako kolesarjev, tekačev, smučarjev, pohodnikov. Določena športna sončna očala imajo tudi možnost vgraditve dioptrije, kar je pomemben podatek za vse tiste, ki že nosite očala z dioptrijo, tako boste le še bolj uživali v vaši rekreaciji.

 

Panel_doo

Panel d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja z rušitvami in zemeljskimi pripravljalnimi deli, kiperskemi cestnimi prevozi in dobavo gramoza ter različnih pralnih in ne-pralnih agregatov.

Panel d.o.o.
Pekel 32d, 2211 Pesnica pri Mariboru
TEL: 02/654 31 45, GSM: 041/711-935
E-MAIL: info@panel.si

 

Napi_logo

Naše podjetje je na slovenskem trgu prisotno že od leta 1997.

Registrirani smo za Gradnjo stanovanjskih in nestanovanjskih stavb ter za zagotavljanje začasne delovne sile. Smo vpisani v Register domačih pravnih in fizičnih oseb za opravljanje dejavnosti zagotavljanja dela delavcev uporabniku v Sloveniji. Vsa potrebna dovoljenja imamo za opravljanje naše dejavnosti tudi v Avstriji in Nemčiji.

Vizija našega podjetja je postati najuspešnejše podjetje, ki opravlja tesarska, zidarska, fasaderska in železokrivska dela za večja gradbena podjetja v Sloveniji. Svojo dejavnost želimo uspešno opravljati in širiti obseg tudi na evropskem trgu, predvsem Belgiji, Nemčiji in Avstriji.

UA-47338026-1